Vanlige spørsmål

Hvordan legger jeg ut en jobb for å få tilbud fra bedrifter?
Enkelt, raskt og sikkert!

 
1. Legg ut jobben

Start registreringen av din jobb ved å velge rett kategori på forsiden. Fortell oss hva du ønsker å gjøre ved å svare på noen få spørsmål.

Deretter sendes jobben din ut til relevante bedrifter. 2. Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk og bedrifter.

En oversikt over alle svar fra bedrifter vil du finne inne på din profil. 3. Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud. Les om bedriften på deres profilside på Baynoo, sjekk deres kvalifikasjoner og se på andre tildligere kunder sine evalueringer til å gjøre deg opp en god vurdering.

Vi anbefaler også alltid å skrive kontrakt - uansett størrelse på jobben du skal gjøre. 4. Evaluer bedriften

Når jobben er gjort er det viktig at du benytter deg av muligheten til å legge inn en evaluering av bedriften du valgte for din jobb.

På den måten bidrar alle brukere av Baynoo Anbud til å hjelpe andre som vurderer bedrifter til deres oppdrag.


Baynoo er verdens største service portal på nett. 

En service plass hvor du kan finne nye jobber, eiendom, profosjonelle bedrifter eller frilansere som kan levere deg den tjenesten du ser etter. Baynoo Anbud:

Det er gratis for deg som bruker å benytte tjenesten. Skriv hva du har behov for og deretter sendes jobben din ut til relevante bedrifter i den byen og bransjen som er tilgjengelige.

Du vil da motta tilbud og svar fra flere bedrifter som du kan vurdere opp mot hverandre. 

Skriv en evaluering av arbeidet og bedriften etter oppdragets slutt. Baynoo Frilanser: 

Her kommer du i kontakt med Frilansere fra hele verden.

Det kan være at du har behov for annonsering på nett til oversettelsesjobber. Du vil finne alt du kan tenke deg av tjenester som kan leveres av dyktige frilansere. 

For din sikkerhet så frigjør ikke Baynoo utbetalingen til Frilanseren før du har godkjent oppdraget.

Svarer du ikke innen tidsfristen etter at frilanseren har levert sluttproduktet, vil automatisk utbetaling bli gjort.  Baynoo Jobb:

Her finner du jobbannonser fra hele verden. 

Inne på din profil vil du få tilgang til CV-maler og søknadsmaler gratis. 

Disse kan være til god hjelp for deg som er usikker på hvordan sette opp din CV. 

Du kan enkelt søke på jobber ved å laste opp din søknad også.  Baynoo Eiendom: 

Her finner du hus, leiligheter og eiendommer til salgs og leie fra hele verden.

Kom enkelt i kontakt med selger eller eiendomsmegleren via annonsene som er lagt ut. 


Registrer ditt firmahttps://www.baynoo.com/users/company_registerBaynoo Anbud

1.Klikk "bli bruker" -> velg registrer selskap -> fyll inn, Tast inn firmanavn og telefonnummer, og sett opp en profil med bilde, tekst og hvis du har kvalifikasjoner.2.Få jobber sendt direkte til e-posten din. Få tilgang til alle jobbene som er lagt ut på Baynoo som er relevante for deg.3. snakk med kunden. Svar på kunder direkte gjennom Baynoo, vinn jobber og få gode anmeldelser. Baynoo Eiendom

1.Klikk "bli bruker" -> velg registrer selskap -> fyll inn2. Velg pakke på kjøp som din bedrift ønsker inne på din profil under Dashboard. Baynoo Jobb

1.Klikk "bli bruker" -> velg registrer selskap -> fyll inn2. Velg pakke på kjøp som din bedrift ønsker inne på din profil under Dashboard.


Hvem kan evaluere på Baynoo?

Det er kun brukere som har lagt ut jobb på Baynoo som kan evaluere bedrifter eller Frilansere. Deretter må bedriften ha svart på oppdraget, opprettet kontakt med kunden gjennom tjenesten og det må være inngått en avtale. Dette gjør vi for å være sikre på at evalueringene er ekte. Vi leser også gjennom alle evalueringer manuelt før de publiseres og vi har mange automatiske filtre som varsler oss dersom noe ikke virker riktig. De bedriftene som har prøvd å jukse har blitt utestengt fra tjenesten.Bedrifter kan ikke endre evalueringer!

Det er ikke mulig for bedriftene å endre eller få slettet evalueringer. Vi krever også at alle evalueringer blir gjort med fullt navn. Det gjør at du også kan sjekke opp evalueringene til en bedrift.